Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пелмени с гъби и кашкавал в гърне

Пелмени с гъби и кашкавал в гърне

Пелмени с гъби и кашкавал в гърне - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама пелмени
  • 500 грама гъби (печурки, стриди)
  • 2-3 глави кромид лук
  • 200 грама нарязан или настърган кашкавал
  • 1 яйце
  • 2 супени лъжици майонеза
  • връзка магданоз
  • риган или друга любима подправка


Начин на приготвяне

Нарежете гъбите, изпържете в олио до полуготовност (докато водата се изпари и гъбите започнат да се зачервяват).

Разпределете продуктите в гърне, като редувате слоеве: пелмени, гъби, половината от кашкавала, пелмени, гъби.

Разбийте яйцето с майонезата, налейте вода (колкото е необходимо), подправете и залейте съдържанието на гърнето. Най-отгоре разпределете останалия кашкавал и изпечете ястието (40 минути на 190 градуса).

Накълцайте магданоза и с него поръсете готовите пелмени с гъби и кашкавал.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти