Коктейл Мимоза с червен портокал
Необходими продукти:
- 3/4 чаена чаша прясно изцеден сок от червен портокал
- 1-3 супени лъжици захар /по желание/
- 375 милилитра сухо бяло вино /или шампанско/
Начин на приготвяне:
- Подсладете портокаловия сок, ако е необходимо.
- Напълнете две чаши за шампанско до половината със сока.
- Долейте с охладеното бяло вино /или шампанско/ и сервирайте веднага.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ПИНО НЕРО ЧЕРВЕНО КА'ДИФРАР 750 мл.
БИЛКОВА СМЕС ЗА 30 литра ПЕЛИНОВО ВИНО 100 гр. ФИТО КОНСУЛТ
БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН 100 г ЕКО ХЕРБ
ВИНО ДЕ ЛА САБЛА ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE МОСКАТО ЯГОДА 6% 250 мл
ВИНОЦЕТИ БЯЛ ВИНЕН ОЦЕТ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Див портокал помага при болки в ставите
- Силата на червеното вино
- Червен портокал, Кървав портокал
- Класическа испанска сангрия
- Мандраке, Мандрагора
- Глювайн - оригиналната рецепта!
- Здравни ползи от консумацията на портокали
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Облекчете кашлицата със сол и портокал
- Портокалово реване с грис
Коментари към Коктейл Мимоза с червен портокал