Коктейл Мимоза с червен портокал

Необходими продукти:
- 3/4 чаена чаша прясно изцеден сок от червен портокал
- 1-3 супени лъжици захар /по желание/
- 375 милилитра сухо бяло вино /или шампанско/
Начин на приготвяне:
- Подсладете портокаловия сок, ако е необходимо.
- Напълнете две чаши за шампанско до половината със сока.
- Долейте с охладеното бяло вино /или шампанско/ и сервирайте веднага.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ЧЕРВЕНА САНГРИЯ 5.5% 750 мл
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ОТВАРАЧКА / ЗАТВАРАЧКА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЕНОВЕ
ВИНО БАРБЕРА СУПЕРИОРЕ ЧЕРВЕНО 750 мл.
НАУ ФУДС МЕГА РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Кокосов десерт с ванилов сладолед и портокал
- Мандраке, Мандрагора
- Див портокал помага при болки в ставите
- Чесново вино спасява от настинки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Червен портокал, Кървав портокал
- Портокалово реване с грис
- Облекчете кашлицата със сол и портокал
- 4 трика за отваряне на бутилка вино без тирбушон
Коментари към Коктейл Мимоза с червен портокал