Запечена риба с домати и кашкавал
Необходими продукти:
600 - 700 грама филе от нетлъста риба по ваш избор
1 домат
3 - 4 супени лъжици сметана
3 - 4 скилидки чесън
пресен копър или магданоз
сол
пипер
50 - 70 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на малки парчета, овкусете ги със сол и пипер. Подредете ги в тава, поръсете с нарязан чесън и намажете със сметана. Доматите нарежете на тънки кръгчета и разпределете следващ слой от тях, подсолете. Настържете кашкавала и го смесете с нарязания магданоз или копър. Поръсете отгоре.
Изпечете във фурната при 200 градуса в продължение за около 30 минути.
Добър апетит!
Коментари към Запечена риба с домати и кашкавал