Домашен шоколад с лешници

Необходими продукти:
5 супени лъжици какао на прах
5 супени лъжици сухо мляко
50 грама масло
5 супени лъжици захар
5 супени лъжици вода
5 супени лъжици оризово брашно
цели лешници на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете сухите съставки (без брашното) в подходящ съд и разбъркайте. След това добавете водата, отново разбъркайте и сложете сместа на много слаб огън. Когато започне да ври, прибавете маслото, бъркайки активно, докато се разтопи напълно. Идва ред на брашното, изсипете и него, разбъркайте добре и свалете съда от котлона.
Налейте шоколада в правоъгълна силиконова форма, слоят да бъде с дебелина 1 - 1,5 см. След това разпределете лешниците равномерно в шоколадовата маса и приберете в хладилника, за да стегне.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовМУЛТИ ШОКО ЗА ВЪЗРАСТНИ блокчета * 20 НАТУРФАРМА
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 1500 мг CBD 15% капки 10 мл
Безплатна доставка за България!ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Домашен ликьор Бейлис
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
Коментари към Домашен шоколад с лешници