Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин

Необходими продукти:
- 2 чаени лъжици сухи лавандулови цветове
- 2 чаени лъжици едра морска сол
- 2 чаени лъжици зехтин
- 2 чаени лъжици ситно нарязан чесън
- 1 чаена лъжица пресни ситно нарязани листа розмарин
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер смелете лавандулата със солта. Прехвърлете сместа в хаванче и разбъркайте заедно със зехтина, нарязаните чесън и розмарин.
Получената ароматна подправка е подходяща за овкусяване на месо, преди да го изпечете, сварите или опушите.
Добър апетит!
Източник: mthj.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ КАЛИЕВА СОЛ 200 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- Натурални заместители на солта
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Лавандулово масло облекчава болка в ставите и заздравява кожата
- Лавандула
- E507 Солна киселина
- Вредна ли е солта за здравето
- Сол – вашата нова тренировъчна тайна
- 7 ползи от каменната сол за здравето
Коментари към Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин