Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин

Необходими продукти:
- 2 чаени лъжици сухи лавандулови цветове
- 2 чаени лъжици едра морска сол
- 2 чаени лъжици зехтин
- 2 чаени лъжици ситно нарязан чесън
- 1 чаена лъжица пресни ситно нарязани листа розмарин
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер смелете лавандулата със солта. Прехвърлете сместа в хаванче и разбъркайте заедно със зехтина, нарязаните чесън и розмарин.
Получената ароматна подправка е подходяща за овкусяване на месо, преди да го изпечете, сварите или опушите.
Добър апетит!
Източник: mthj.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОАТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
НовЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Повишава ли солта ниското кръвно налягане
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Солеви разтвори
- Лавандула
- Натурални заместители на солта
- Наторявайте стайните растения, цветята и зеленчуците с английска сол
- Против запек пийте солено мляко на гладен стомах
- Срещу гниене пръскайте доматите с айрян, вместо син камък
Коментари към Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин