Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин
Необходими продукти:
- 2 чаени лъжици сухи лавандулови цветове
- 2 чаени лъжици едра морска сол
- 2 чаени лъжици зехтин
- 2 чаени лъжици ситно нарязан чесън
- 1 чаена лъжица пресни ситно нарязани листа розмарин
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер смелете лавандулата със солта. Прехвърлете сместа в хаванче и разбъркайте заедно със зехтина, нарязаните чесън и розмарин.
Получената ароматна подправка е подходяща за овкусяване на месо, преди да го изпечете, сварите или опушите.
Добър апетит!
Източник: mthj.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
СОЛ КАЛИЕВА ЛЕКА 500 г ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Полезни и вредни видове сол
- Солеви разтвори
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Натурални заместители на солта
- Лавандула
- Натрий – значение за организма и хранителни източници
- Отървете се от молците в кухненския шкаф само с лавандулово масло
- Диета с ниско съдържание на сол
Коментари към Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин