Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин

Необходими продукти:
- 2 чаени лъжици сухи лавандулови цветове
- 2 чаени лъжици едра морска сол
- 2 чаени лъжици зехтин
- 2 чаени лъжици ситно нарязан чесън
- 1 чаена лъжица пресни ситно нарязани листа розмарин
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер смелете лавандулата със солта. Прехвърлете сместа в хаванче и разбъркайте заедно със зехтина, нарязаните чесън и розмарин.
Получената ароматна подправка е подходяща за овкусяване на месо, преди да го изпечете, сварите или опушите.
Добър апетит!
Източник: mthj.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
МАТИСЪН СОЛИ ЗА ВАНА АЛКАБАЛАНС 700 г
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Лавандула
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- 6 негативни последици за организма от дефицита на сол
- Натурални заместители на солта
- Правете инхалации с лук, сол и розмарин, за да облекчите синузита
- Веган топченца с лимонови корички и лавандула
- Соленият разтвор почиства добре зъбните протези
- Превързвайте със сол кокошия трън
Коментари към Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин