Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин
Необходими продукти:
- 2 чаени лъжици сухи лавандулови цветове
- 2 чаени лъжици едра морска сол
- 2 чаени лъжици зехтин
- 2 чаени лъжици ситно нарязан чесън
- 1 чаена лъжица пресни ситно нарязани листа розмарин
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер смелете лавандулата със солта. Прехвърлете сместа в хаванче и разбъркайте заедно със зехтина, нарязаните чесън и розмарин.
Получената ароматна подправка е подходяща за овкусяване на месо, преди да го изпечете, сварите или опушите.
Добър апетит!
Източник: mthj.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ЛАВАНДУЛА 100 гр.
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С РОЗМАРИН 100 гр.
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
НовАКВАСОРС ХИМАЛАЙСКА КАМЕННА КРИСТАЛНА СОЛ 400 г.
ЕКВИЛИБРА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С АЛОЕ ВЕРА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Натрий – значение за организма и хранителни източници
- Натурални заместители на солта
- Солеви разтвори
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
- Наторявайте стайните растения, цветята и зеленчуците с английска сол
- Лавандула
- Правете гаргара със сол и сода, за да излекувате зачервеното гърло
- Как да спасим пресолените ястия
Коментари към Влажна лавандулова сол с чесън и розмарин