Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Агнешка дроб сарма с було и заливка

Агнешка дроб сарма с було и заливка

от 04 май 2018г., обновено на 08 май 2018г.
Агнешка дроб сарма с було и заливка - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 600 грама агнешки субпродукти (черен дроб, сърце и други по ваш избор)
  • 1 среден морков
  • връзка зелен лук
  • олио
  • 1/2 чаена чаша ориз (басмати)
  • бульон или вода
  • магданоз и джоджен
  • агнешко було


За заливката:

  • яйца
  • кисело мляко

 

Начин на приготвяне:

Сварете субпродуктите до готовност.

В голямо количество горещо олио изсипете ситно нарязания морков, а няколко минути по-късно прибавете и накълцания зелен лук. Запържете продуктите.

зелен лук

Когато омекнат достатъчно, изсипете ориза в съда и нека се приготвя в продължение на 15 минути. След това налейте малко бульон или вода и изсипете сварените агнешки дреболии.

ориз

субпродукти

Оставете сместа да се задушава около 10 минути. Ако е необходимо, налейте още малко вода (1/2-1 чаена чаша).

магданоз
Накрая поръсете със зелените подправки (нарязаните магданоз и джоджен). Разбъркайте и прехвърлете в тава.

магданоз

Покрийте с булото и изпечете за 30-40 минути.

агнешко було
Разбийте няколко яйца с кисело мляко и залейте дроб сармата, когато бъде готова. Върнете във фурната за още 10 минути, за да се запече заливката и да се превърне в апетитна коричка.

агнешка дроб сарма

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alex-barbov.livejournal.com

Още по темата:
  • Агнешка дроб сарма със заливка Агнешка дроб сарма със заливка
5.0/5 2 оценки

Коментари към Агнешка дроб сарма с було и заливка

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Агнешка дроб сарма с було и заливка
    www.framar.bg 
    на 23 August 2025 в 05:41
    Коментирайте "Агнешка дроб сарма с було и заливка"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Агнешки черен дроб – състав и ползи за организма
  • Агнешка дроб сарма със заливка
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чумаЗдравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяванеЛекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Кои лекарства причиняват синини?Кои лекарства причиняват синини?

Кои лекарства причиняват синини?

от 22 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 37 дни, 16 часа и 23 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 42 дни, 19 часа и 45 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Агнешки черен дроб – състав и ползи за организма Агнешки черен дроб – състав и ползи за организма

Агнешки черен дроб – състав и ползи за организма

от 19 апр 2022г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХАЛЕК КАПАН КЪЩИЧКА ЗА ХЛЕБАРКИ

СОРИА НАТУРАЛ БЯЛ ТРЪН ЕКСТРАКТ 50 мл

ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО капсули 500 мг * 100 NATURE'S WAY

СУОНСЪН ТОНАЛИН CLA капс. * 100 SWU681

СОЛГАР ВИТАМИН А таблетки 5000 IU * 100

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:25

СЕРОКСАТ таблетки 20 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:16

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 150 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:30

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:11

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: Георги от 22 авг 2025г. в 16:56:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival