Ябълково мартини с джинджифил
Необходими продукти:
120 милилитра сух вермут
120 милилитра ябълков фреш
1 чаена лъжица настърган пресен корен джинджифил
сок от 1 лайм или 1/2 лимон
30 милилитра водка
течен мед или кленов сироп за подслаждане
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Настържете джинджифила ситно и отцедете сока му. Прибавете лимоновия сок, фреша от ябълки. Разбъркайте, налейте водката, вермута, сложете течен мед или кленов сироп на вкус. След това разбийте с помощта на шейкър, като добавите и няколко кубчета лед.
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
FUN WINE ХИГИЕННА ПРИСТАВКА С МАЛЪК ОТВОР
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ BRUT 500 мл
МАТИСЪН БИО ЖИВА ЛИМОНАДА С ДЖИНДЖИФИЛ И КУРКУМА 500 мл
ВИТАМИНОВА ВОДА B+ ДИНЯ И ЛАЙМ БЕЗ ЗАХАР 600 мл
НУРС СОК ОТ ЧЕРНА МАЩЕРКА 1000 мл
ТЕРМОС ПЪТУВАЙ С МЕН ЖЪЛТО-РОЗОВО 960 мл KANCHE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как безалкохолното 7-UP става популярен лек за депресия през 30-те
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Печени ябълки с масло и канела
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
Коментари към Ябълково мартини с джинджифил