Ябълково мартини с джинджифил

Необходими продукти:
120 милилитра сух вермут
120 милилитра ябълков фреш
1 чаена лъжица настърган пресен корен джинджифил
сок от 1 лайм или 1/2 лимон
30 милилитра водка
течен мед или кленов сироп за подслаждане
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Настържете джинджифила ситно и отцедете сока му. Прибавете лимоновия сок, фреша от ябълки. Разбъркайте, налейте водката, вермута, сложете течен мед или кленов сироп на вкус. След това разбийте с помощта на шейкър, като добавите и няколко кубчета лед.
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОКОЖИ 1 кг DXN
ТЕРМОС БЯЛ ДИАМАНТ 500 мл KANCHE
АРОМАНДИСЕ КАФЕ ОТ ПЕЧЕНА СПЕЛТА 100 г
ПРОМОВИТАМИНОВА ВОДА Mg КРУША И БОРОВИНКА 600 мл
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ SWEET LILLY 700 мл
ВИТАМИНОВА ВОДА C+ ЛИМОН И ЛАЙМ БЕЗ ЗАХАР 600 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Компот от диня
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Коприва
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Еспресо тоник
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
Коментари към Ябълково мартини с джинджифил