Ябълки в шоколад с лимонови стърготини

Необходими продукти:
ябълки
бяло вино
черен шоколад
масло
настъргана лимонова кора (може да замените с натрошени орехи или други ядки)
няколко листенца мента за декорация
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги сварете в бяло вино в продължение на 10 минути.
Разтопете заедно 100 грама шоколад и 50 грама масло. С получената глазура полейте всеки от плодовете и поръсете с настъргана лимонова кора или натрошени ядки по ваш избор.
Добър апетит!
Снимка: jenskiimir.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КУБА ROYAL ДЕО СПРЕЙ ЗА МЪЖЕ 200 мл
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ ШАМПОАН 250 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
ПРАНАРОМ ПРАНАДРЕН 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Отглеждане на лимон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
Коментари към Ябълки в шоколад с лимонови стърготини