Ябълки в шоколад с лимонови стърготини
Необходими продукти:
ябълки
бяло вино
черен шоколад
масло
настъргана лимонова кора (може да замените с натрошени орехи или други ядки)
няколко листенца мента за декорация
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги сварете в бяло вино в продължение на 10 минути.
Разтопете заедно 100 грама шоколад и 50 грама масло. С получената глазура полейте всеки от плодовете и поръсете с настъргана лимонова кора или натрошени ядки по ваш избор.
Добър апетит!
Снимка: jenskiimir.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЮКСЕОЛ МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл
ЧЕРЕН ЧАЙ ФИЛТЪР ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ * 20 AHMAD TEA
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
ПРАНАРОМ ПРАНАДРЕН 500 мл
ЕМПЕР МЪЖКИ ДЕЗОДОРАНТ LEGEND BLACK 200 мл
МАТИСЪН БИО ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ + МАТЧА И ЛИМОН 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Диета с ябълки за 7 дни
- Отглеждане на лимон
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Брауни с орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Лекувайте ангината с гаргара от сода и лимон
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Ябълки в шоколад с лимонови стърготини