Ябълки в шоколад с лимонови стърготини

Необходими продукти:
ябълки
бяло вино
черен шоколад
масло
настъргана лимонова кора (може да замените с натрошени орехи или други ядки)
няколко листенца мента за декорация
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги сварете в бяло вино в продължение на 10 минути.
Разтопете заедно 100 грама шоколад и 50 грама масло. С получената глазура полейте всеки от плодовете и поръсете с настъргана лимонова кора или натрошени ядки по ваш избор.
Добър апетит!
Снимка: jenskiimir.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
ЛЮКСЕОЛ МАСКА ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЧЕРЕН ЧАЙ ФИЛТЪР ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ * 20 AHMAD TEA
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Диета с ябълки за 7 дни
- Отглеждане на лимон
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Пилешко филе с мед и горчица
- Лекувайте ангината с гаргара от сода и лимон
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
Коментари към Ябълки в шоколад с лимонови стърготини