Шоколадов пунш с коняк
Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 1 кг DXN
Безплатна доставка за България!ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ BRUT 700 мл
МАТИСЪН ЛАТЕ С КАКАО, МАКА, ЛУКУМА И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА БИО прах 160 г
ВИТАМИНОВА ВОДА Ca ЛИМОН И ЛИЧИ 600 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Брауни с орехи
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
Коментари към Шоколадов пунш с коняк