Шоколадов пунш с коняк

Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
СИБИРСКА ЧАГА ИМУНО ЩИТ саше * 15 VERDE VITA
КАПУЧИНО С ЦИКОРИЯ БЕЗ КОФЕИН 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои са най-вредните напитки за вашето тяло
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
Коментари към Шоколадов пунш с коняк