Шоколадов пунш с коняк

Необходими продукти:
1 литър трапезно червено вино
500 милилитра вода
250 милилитра коняк
200 грама захар
настърган шоколад на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете всички продукти в тенджерка и поставете на слаб огън, бъркайки непрекъснато. Когато пуншът се загрее до желаната температура, разлейте го в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЛЕМОНЖИ сашета * 20 DXN
ТЕРМОС ПЪТУВАЙ С МЕН ЖЪЛТО-РОЗОВО 960 мл KANCHE
АРОМАНДИСЕ РАЗТВОРИМО КАФЕ ОТ ЦИКОРИЯ, РЪЖ, ЕЧЕМИК И ЖЪЛЪД без кофеин 100 г
ПРОМОСГЪВАЕМ ТЕРМОБОКС STARLYF COLD BOX
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Компот от диня
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Коприва
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
Коментари към Шоколадов пунш с коняк