Тостери с гъби, рукола и кашкавал
Необходими продукти:
4 филии хляб
80 грама настърган кашкавал
100 грама печурки
шепа рукола
30 грама масло
1 чаена лъжица дижонска горчица
сол и смлян черен пипер на вкус
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на едри парчета, подправете ги със сол и смлян черен пипер на вкус. След това изпържете в маслото (около 2 минути).
Нарежете руколата и магданоза.
Намажете 2 филии с горицата, върху нея разпределете гъбите, настъргания кашкавал и нарязаните зелени подправки. Покрийте плънката с другите 2 филии и изпечете сандвичите от двете страни в тиган, като ги притиснете с подходящ капак.
Добър апетит!
Снимка: shutterstock.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Гъби портобело
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Кафяво - червена миризливка
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Ливаден пачи крак
- Полската сърнела
- Двуспорова печурка
Коментари към Тостери с гъби, рукола и кашкавал