Тостери с гъби, рукола и кашкавал

Необходими продукти:
4 филии хляб
80 грама настърган кашкавал
100 грама печурки
шепа рукола
30 грама масло
1 чаена лъжица дижонска горчица
сол и смлян черен пипер на вкус
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на едри парчета, подправете ги със сол и смлян черен пипер на вкус. След това изпържете в маслото (около 2 минути).
Нарежете руколата и магданоза.
Намажете 2 филии с горицата, върху нея разпределете гъбите, настъргания кашкавал и нарязаните зелени подправки. Покрийте плънката с другите 2 филии и изпечете сандвичите от двете страни в тиган, като ги притиснете с подходящ капак.
Добър апетит!
Снимка: shutterstock.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Свинско с гъби в сметана
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Гъби с чушки и лук, задушени във вино
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
Коментари към Тостери с гъби, рукола и кашкавал