Тиквеник с орехи и пудра захар

Необходими продукти:
- 500 грама готови кори за баница
- 700 грама тиква
- 1 чаена чаша захар
- 80 грама орехи
- 200 грама масло
- 1 чаена лъжица канела
- 2-3 супени лъжици пудра захар
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри парчета и я сварете, след това я намачкайте на пюре. Добавете захарта, орехите, канелата и разбъркайте. Сложете част от маслото, за да се разтопи в тиквата. Вземете няколко листа от корите, намажете ги с масло, сложете от плънката и навийте на руло. Подредете рулата в тава с незалепващо покритие и ги изпечете при 180 градуса за около 20-30 минути. Когато изстине, поръсете с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз
- Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
Коментари към Тиквеник с орехи и пудра захар