Пълнени тиквички

Необходими продукти:
тиквички
кайма
лук
майонеза
кашкавал
черен пипер
сол
Количеството на каймата определете сами според големината и броя на тиквичките. Подправките и останалите продукти са на вкус.
Начин на приготвяне:
Разрежете тиквичката на две части по дължина и отстранете меката част със семките с помощта на лъжица.
Смесете каймата с малко нарязан на ситно лук, добавете майонеза и настърган кашкавал, посолете, овкусете с черен пипер.
Сложете тиквичките в тава и ги намажете с олио (и тавата, и зеленчука). Напълнете ги с получената смес и намажете с майонеза. Поставете в предварително загрята фурна за 30-40 минути (зависи от големината на тиквичката).
Задължително налейте малко вода в тавата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Домат
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Панирани зелени домати
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Пълнени тиквички