Пилешки бургер с кашкавал

Необходими продукти:
600 грама пилешка кайма
3 супени лъжици магданоз (нарязан)
2 супени лъжици лук (настърган или нарязан ситно)
2 скилидки чесън (намачкан)
4 супени лъжици кетчуп
парчета кашкавал
питки хляб (разрязани на две)
Начин на приготвяне:
Смесете пилешката кайма с магданоза, лука и чесъна, сол на вкус, кетчупа. Получената смес разделете на 4 "кюфтета", изпечете ги на пълна мощност за няколко минути. Сложете по едно парче кашкавал върху едната половинка на всяка питка, полейте с кетчуп, покрийте с хартия за печене и поставете във фурната за около 3 минути, докато кашкавалът се разтопи. След това сложете кюфтетата върху питката и отгоре второ парче кашкавал. Затоплете бургера, за да се разтопи леко и този кашкавал. Може да "сглобите" закуската, добавяйки резен домат, шайба лук или парче краставица.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически сос за хамбургери
- Take a walk down the Burger Boulevard - да си поговорим за бургери
- Sky Optic Бургас
- Домашни питки за хамбургер
- Бургер със зеленчуци, кюфте от киноа и сос
- Хамбургер с телешко кюфте, карамелизиран лук и гъби
- Съдържат ли хамбургерите месо? Не съвсем
- Бургери с пуешко месо
- Оризови бургери с пилешко филе и соев сос
- Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
Коментари към Пилешки бургер с кашкавал