Печени орехи с мащерка и сол

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши орехи, цели или нарязани на едро
- 2 супени лъжици зехтин
- 1 супена лъжица суха мащерка
- 1/2 чаена лъжичка сол кашер
Начин на приготвяне:
- Разпределете орехите в тава, покрита с хартия за печене.
- Поръсете ги равномерно със зехтина, мащерката и солта.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 15 минути до златисто кафяв цвят, като периодично разбърквате.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какво лекува английската сол
- Какво лекува мащерката
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- 6 негативни последици за организма от дефицита на сол
- Орехи - ползи и вреди
- Отглеждане на мащерка
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Черен орех
- Скална мащерка, Алпийски ацинос
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
Коментари към Печени орехи с мащерка и сол