Перфектните свински пържоли

Необходими продукти:
- 6 свински пържоли с кост
- 2-3 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Подправете свинските пържоли със сол и черен пипер на вкус и ги разпределете в тигана. Работете на партиди, като добавите олио, ако е необходимо.
- Запържете ги около 3-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
- Прехвърлете ги във фурната и печете около 15 минути.
- Поднесете пържолите горещи, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КОПРИВА НА ПРАХ 150 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И ОРИЕНТАЛСКИ ПОДПРАВКИ 10 г
НовКОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ БОСИЛЕК 10 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Калоферче
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Чубрица - балканска
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Лимонена трева
Коментари към Перфектните свински пържоли