Домашен шоколад с лешници

Необходими продукти:
5 супени лъжици какао на прах
5 супени лъжици сухо мляко
50 грама масло
5 супени лъжици захар
5 супени лъжици вода
5 супени лъжици оризово брашно
цели лешници на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете сухите съставки (без брашното) в подходящ съд и разбъркайте. След това добавете водата, отново разбъркайте и сложете сместа на много слаб огън. Когато започне да ври, прибавете маслото, бъркайки активно, докато се разтопи напълно. Идва ред на брашното, изсипете и него, разбъркайте добре и свалете съда от котлона.
Налейте шоколада в правоъгълна силиконова форма, слоят да бъде с дебелина 1 - 1,5 см. След това разпределете лешниците равномерно в шоколадовата маса и приберете в хладилника, за да стегне.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
СИЙСТАРС ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ШОКОЛАД И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 80 мл
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Хората, болни от рак, трябва да избягват шоколада
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Съединения в шоколада помагат за производството на инсулин в тялото
Коментари към Домашен шоколад с лешници