Двойно шоколадово брауни с хрупкава коричка

Необходими продукти:
- 200 грама масло
- 200 грама черен шоколад, нарязан
- 1 супена лъжица какао на прах
- 200 грама захар
- 4 яйца
- 1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- 100 грама брашно
- 1/4 чаена лъжичка сол
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 200 градуса и покрийте дъното и стените на правоъгълна форма с хартия за печене.
- Разтопете маслото и шоколада в тенджера на слаб огън, като бъркате непрекъснато с дървена лъжица до образуването на гладък крем.
- В средно голяма купа разбийте яйцата със захарта, докато захарта се разтвори.
- Добавете ваниловия екстракт, шоколадовата смес, брашното, какаото и солта. Разбъркайте до гладко тесто.
- Изсипете го в подготвената форма и печете около 25-30 минути или докато клечка за зъби излезе чиста от центъра на сладкиша.
- Оставете двойно шоколадовото брауни да се охлади напълно, преди да го нарежете и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимки: eatwell101.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
КАКАОВО БЛОКЧЕ КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАД 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Щипка какао в кафето – вълшебната комбинация за изумителна тренировка
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
Коментари към Двойно шоколадово брауни с хрупкава коричка