Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки
Необходими продукти:
- 500 грама пресни ягоди
- 100 грама кувертюра от бял шоколад
- 100 грама карамел
- 100 грама смлени лешници
- 100 грама настърган черен шоколад
- 50 грама течен шоколад
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги наредете върху хартия за печене. Разтопете белия шоколад и потопете част от плодовете в него.
Направете фунийка от лист пергамент, сложете в нея течен шоколад и украсете белите ягоди. Останалите плодове покрийте с карамела и украсете с лешниците и настъргания шоколад.
Охладете и по желание подредете в бонбониера. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kevinandamanda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ДР. ШЕЛЕР АНТИ-ЕЙДЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ДИВА РОЗА 30 мл
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 ДР. ГРИЙН
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
ДЕВА КРЕМ ПРОТИВ СТРИИ - 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кедър
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Трябва ли да режем мустачките на ягодите?
Коментари към Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки