Сандвич със сирене бри, маскарпоне и боровинки
Необходими продукти:
- 1 бейгъл (малко геврече без плънка)
- 1 малък резен сирене бри
- 1 1/2 супена лъжица маскарпоне
- 1 шепа боровинки
- 2 супени лъжици захар
- 3 листа свеж босилек
- масло
- лимон
Начин на приготвяне:
Пригответе боровинките, като ги сложите в касерола, а към тях добавите захарта. След няколко минути плодовете ще започнат да се пропукат и да отпускат соковете си. Изключете котлона и завършете с малко сол от лимон.
След това разрежете бейгъла напречно през средата. Внимателно извадете вътрешността на хлебчетата.
В получените вдлъбнатини на едното хлебче сложете сиренето бри, а на другото маскарпонето. Поръсете с босилек, боровинките и затворете сандвича.
Намажете от двете страни с масло и опечете на тиган от двете страни, докато сирената започнат да се топят, а хлебчето стане златисто.
Сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Пълнен сандвич с чушки, шунка, сирене и яйце
- Сандвичи със сирене и яйце
- Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Сандвич с авокадо, филе и бекон
- Пълнозърнести сандвичи с бекон и яйце
Коментари към Сандвич със сирене бри, маскарпоне и боровинки