Сандвич-пица с топящ се кашкавал
Необходими продукти:
- 2 филии хляб
- 2 супени лъжици настъргана моцарела
- 1/2 супена лъжица доматен сос
- 2 парченца масло
- 1 щипка чесън на прах
- 1 щипка сол
за пица плънката:
- 1/2 супена лъжица доматен сос
- 3 листа босилек
- 1 супена лъжица настърган кашкавал
- 1/2 супена лъжица настърган пармезан
- 1 супена лъжица дребни наденички, нарязани на тънки филийки
- щипка лют пипер
Начин на приготвяне:
Най-напред включете фурната на горен реотан да се загрее.
Намажете една филия хляб с доматен сос, поставете отгоре моцарелата и покрийте с втората филия хляб. Намажете от двете външни страни филиите хляб с масло и поръсете с чесън на прах, посолете.
Сгорещете тиган и изпечете сандвича от двете страни, докато хлябът стане златист и хрупкав, а сиренето отвътре започне да се топи.
Внимателно прехвърлете сандвича в подходяща тавичка.
Намажете сандвича от едната страна с доматен сос, отгоре поръсете с листата босилек. Добавете пармезана, кашкавала, подредете резенчетата колбас и поръсете с лют пипер.
Запечете на горен реотан за няколко минути, докато се получи хрупкава коричка върху сандвича.
Разрежете сандвича, докато все още е топъл.
thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Пълнен сандвич с чушки, шунка, сирене и яйце
- Сандвичи със сирене и яйце
- Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Сандвич с авокадо, филе и бекон
- Пълнозърнести сандвичи с бекон и яйце
Коментари към Сандвич-пица с топящ се кашкавал