Юфка с топено сирене и заквасена сметана
Необходими продукти:
- 400 грама юфка
- 1 скилидка чесън
- 100 грама кремообразно топено сирене
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- сол, черен пипер и червен пипер на вкус
- листенца пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете юфката и я прецедете. Сложете я в купа докато е все още топла и прибавете топеното сирене, заквасената сметана, нарязан ситно чесън и разбъркайте. Подправете със сол, черен и червен пипер според вкуса ви. Украсете с магданоз и поднесете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: thehungrymerchant.blogspot.es
Коментари към Юфка с топено сирене и заквасена сметана