Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 4 филии хляб
- 50 грама масло
- 2 достатъчно големи резена шунка
- 4 големи парчета кашкавал
- 2 листа зелена салата
- любими подправки
Начин на приготвяне:
Намажете филиите хляб с масло от едната страна и ги запечете в сух тиган до зачервяване. След това обърнете и две от филиите извадете от съда, те ще са необходими по-късно.
Сложете по парчета кашкавал върху двете филии в съда, който затворете с капак. Когато кашкавалът се разтопи, върху него сложете резените шунка, листата салата, отново кашкавал и тогава покрийте с хляба, който отделихте. Поставете капака върху тигана и след 30 секунди отстранете сандвичите от огъня.
Изпържете яйцата до желаната готовност, като може да използвате кулинарен пръстен, с чиято помощ да им придадете кръгла форма.
Сложете ги върху сандвичите, поръсете с любимите си подправки и да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Зеленчуков сандвич с веган майонеза
- Сладък сандвич със сирене бри и смокини
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Пълнен сандвич с чушки, шунка, сирене и яйце
- Сандвичи със сирене и яйце
- Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
Коментари към Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)