Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал

Необходими продукти:
4 филии хляб
1 глава лук
1 домат
250 г гъби
2 с. л. сметана
50 г кашкавал
сол
поправки
олио
Начин на приготвяне:
Затоплете фурната до 180 градуса. Нарежете доматите на тънки кръгчета, гъбите на плочки, а лука на ситно. Изпържете лука и гъбите до златисто, докато омекнат. Добавете сол и поправки на вкус, сложете сметаната и задушете всичко за 5 минути. Върху всяка филия поставете кръгче домат, отгоре от гъбената плънка и поръсете с настърган кашкавал. Запечете във фурната в продължение на 5 - 10 минути, докато кашкавалът не се разтопи. Може да украсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Сандвич Пеперони с домашно хлебче
- Сандвич от арабски хляб с печени тиквички и месо
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Сандвичи на тиган с плънка от гъби, лук и кашкавал
- Извара с масло и копър за сандвичи
- Принцеси с яйце, сирене и подправки
- Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Парти сандвичи на шишче
Коментари към Топли сандвичи с домати, гъби и кашкавал