Топли сандвичи с гъби, кашкавал и колбас

Необходими продукти:
- 150 грама гъби
- 150 грама колбас по избор
- 1 глава лук
- 1 яйце
- 1 картоф
- 50 грама кашкавал
- филии хляб/франзела
Начин на приготвяне:
Гъбите и колбаса нарежете на малки кубчета, лука - на ситно, кашкавала и суровия картоф настържете. Смесете продуктите, към тях прибавете 1 яйце и разбъркайте.
Плънката нанесете върху филийки хляб, може да използвате франзела.
Сгорещете олио и в него изпържете сандвичите, като ги сложете с плънката надолу.
Само след няколко минути ще бъдат готови.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Сандвичи със скариди и репички
- Топъл сандвич с майонеза, риба тон и каперси
- Грилован сандвич с гъби, лук и кашкавал
- Ръжени сандвичи с авокадо и яйца
- Горещи сандвичи с маринована копърка, кашкавал и маслини
- Бързи сандвичи с яйца, сметана и кашкавал
- Сандвичи с извара, домати и чесън
- Сандвич с бекон, люти чушки и праскови
Коментари към Топли сандвичи с гъби, кашкавал и колбас