Пълнозърнести сандвичи с бекон и яйце
Необходими продукти:
- 6 филийки пълнозърнест хляб
- 6 големи яйца
- 12 резена бекон
- 6 продълговати доматчета, нарязани на половина
- сол и прясно смлян черен пипер
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
- В голям тиган изпържете бекона на средно силен огън, като го обръщате от време на време, докато стане хрупкав.
- Прехвърлете го върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
- Намалете силата на котлона и подредете доматените половинки в същия тиган с отрязаната страна надолу.
- Запечете за около 2-4 минути от всяка страна, докато леко покафенеят.
- Извадете доматите от тигана и ги подправете със сол и черен пипер на вкус.
- Добавете олио в тигана и изпържете рохки яйца.
- Препечете филийките пълнозърнест хляб и върху тях разпределете по 2 филийки бекон, 2 доматени половинки и 1 яйце.
- Подправете със сол и черен пипер и сервирайте.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Карфиолен сандвич
- Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Направете си топъл сандвич с ютия за 1 минута
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)
- Сандвичи с извара, грозде и мед
Коментари към Пълнозърнести сандвичи с бекон и яйце