Шоколадов сладкиш с ванилов пудинг и крем

Необходими продукти
За блата:
3 яйца
5 супени лъжици брашно
5 супени лъжици захар
70 грама масло
1 чаена лъжица бакпулвер
За пълнежа:
200 грама високомаслена сметана
150 грама пудра захар
4 чашки ванилов пудинг
1 - 2 супени лъжици нишесте или брашно
За глазурата:
100 грама млечен шоколад
Начин на приготвяне:
Разбийте на пяна яйцата със захарта. Без да спирате да разбивате, добавете разтопеното масло, след това пресятото брашно с бакпулвера. Готовото тесто изсипете във форма, застлана с хартия за печене и изпечете при 150 градуса за около 20 минути.
През това време направете плънката. Разбийте с миксер всички продукти за приготвянето й до еднородност.
Извадете тестото от фурната, увийте го отстрани с хартия за печене, оформяйки "ограда" и разпределете отгоре плънката. Върнете десерта да се пече в продължение на 40 минути при 160 - 170 градуса. Изчакайте готовият сладкиш да изстине във формата, след което го приберете в хладилника за минимум 6 часа. Когато извадите от хладилника, разтопете шоколада и с него покрийте повърхността.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКС ЗА ПУДИНГ С БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 50 г ЗДРАВНИЦА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА CHIFON BELLE 100 мл
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Обикновен маслен крем
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
Коментари към Шоколадов сладкиш с ванилов пудинг и крем