Храната като изкуство (Четвърта част)

Зеленчуците, освен че са полезни за организма, могат да бъдат и красиво допълнение към всяко ястие. От тях се получават забавни и интересни фигурки на животни и хора, които с удоволствие да си хапнете :). Ето няколко идеи, които доказват, че от храната се ражда изкуство.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Хранене през тръба
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Избягване на киселинни храни
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Най-известните случаи от живота на Диоген, наречен „Първият циник“
- Регулация на слюноотделянето
- Арт терапия или как изкуството лекува
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Методи за лечение на анорексия
Коментари към Храната като изкуство (Четвърта част)