Храната като изкуство (Четвърта част)
Зеленчуците, освен че са полезни за организма, могат да бъдат и красиво допълнение към всяко ястие. От тях се получават забавни и интересни фигурки на животни и хора, които с удоволствие да си хапнете :). Ето няколко идеи, които доказват, че от храната се ражда изкуство.










Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
ПАРИЖКА ТАЙНА - КАРЪН СУОН - СИЕЛА
КЛУБ ПЕТЪК ВЕЧЕР - СОФИЯ ЛУНДБЕРГ, АЛИСЪН РИЧМАН, М. ДЖ. РОУЗ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- 6 причини защо винаги сте гладни
- Най-добрите храни за диабетици
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Как да "храним" слезката (далака)
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към Храната като изкуство (Четвърта част)