Сок от моркови и ябълки с джинджифил

Необходими продукти:
300 грама моркови
2 средни кисело-сладки ябълки
1,5 сантиметър корен джинджифил
Начин на приготвяне:
Обелете джинджифила, ябълките и морковите почистете и нарежете на парчета. Отцедете сока на продуктите с помощта на сокоизтисквачка, налейте в чаша и сокът е готов.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
БИОТОНА БИО СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА + КУРКУМА + ДЖИНДЖИФИЛ 1 л
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
СОРИА НАТУРАЛ ФЕРИНАТ СИРОП 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Шестил
Коментари към Сок от моркови и ябълки с джинджифил