Мода и шоколад

Известен италиански хотел ежегодно превръща една от своите стаи в шоколадова. Всеки път тематиката е различна. Тази година това е модата и дори наименованието на стаята се променя на шИколадова.
Автор на проекта е майстор-готвачът Johannes Walk, който черпи вдъхновение от модния квартал на Милано с живописни улици и бутици, които се намират в близост до хотела. За създаването на сладките кулинарни шедьоври на Walk са му били необходими около 120 килограма тъмен, млечен и бял френски шоколад и над 100 часа работа. Дизайнерът споделя, че реакциите на хората, посетили стаята, са удивителни. В неделите, докато трае изложението, гостите му могат опитат 15 различни шоколадови десерта.
Тази шоколадова стая, освен да се види, може и да се вземе под наем. Цената се определя в зависимост от броя на гостите и датата на провеждане на мероприятието. Въпреки това, условията са най-благоприятни за максимум 8 души.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТАЙНАТА НА ДИОР - НАТАША ЛЕСТЪР - СИЕЛА
КОГАТО ТЯ СИ ОТИДЕ - АЛЕКС ДАЛ - СИЕЛА
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Дивергентно мислене: какво е то и как да го развием
- Арт терапия или как изкуството лекува
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Възел за вратовръзка - ето как става
Коментари към Мода и шоколад