Мода и шоколад
Известен италиански хотел ежегодно превръща една от своите стаи в шоколадова. Всеки път тематиката е различна. Тази година това е модата и дори наименованието на стаята се променя на шИколадова.

Автор на проекта е майстор-готвачът Johannes Walk, който черпи вдъхновение от модния квартал на Милано с живописни улици и бутици, които се намират в близост до хотела. За създаването на сладките кулинарни шедьоври на Walk са му били необходими около 120 килограма тъмен, млечен и бял френски шоколад и над 100 часа работа. Дизайнерът споделя, че реакциите на хората, посетили стаята, са удивителни. В неделите, докато трае изложението, гостите му могат опитат 15 различни шоколадови десерта.

Тази шоколадова стая, освен да се види, може и да се вземе под наем. Цената се определя в зависимост от броя на гостите и датата на провеждане на мероприятието. Въпреки това, условията са най-благоприятни за максимум 8 души.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТАЙНАТА НА ДИОР - НАТАША ЛЕСТЪР - СИЕЛА
КОГАТО ТЯ СИ ОТИДЕ - АЛЕКС ДАЛ - СИЕЛА
МЪЖЪТ ОТ КОНСТАНТИНОПОЛ - ЖОЗЕ РОДРИГЕШ ДУШ САНТУШ - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Арт терапия или как изкуството лекува
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Дивергентно мислене: какво е то и как да го развием
- Разширете тесните си обувки по 6 доказани метода
Коментари към Мода и шоколад