Ледено розе с ягоди /Frose/
Необходими продукти:
- 750 милилитра сухо розе
- 2 чаени чаши ягоди, добре измити и нарязани
- 1 супена лъжица захар
- 1/4 чаена чаша водка
- 2 супени лъжици гренадин
Начин на приготвяне:
- Разпределете розето във форми за лед и го замразете за минимум 8 часа.
- Смесете ягодите и захарта в блендер и ги оставете да престоят на стайна температура за около 10 минути.
- Добавете водката, гренадина и кубчетата замразено розе.
- Пасирайте с висока скорост до гладка консистенция.
- Разсипете освежаващия коктейл в чаши, гарнирайте с пресни ягоди и поднесете.
Наздраве!
Снимка: 31dover.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ЧЕРВЕНА САНГРИЯ 5.5% 750 мл
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ОТВАРАЧКА / ЗАТВАРАЧКА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КЕНОВЕ
ВИНО БАРБЕРА СУПЕРИОРЕ ЧЕРВЕНО 750 мл.
НАУ ФУДС МЕГА РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Силата на червеното вино
- Ягода, Градинска ягода
- Мандраке, Мандрагора
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Водка с тоник и лимон
- Карамелизиран лук с масло и вино
- По-малък риск от артрит, ако пийваме бира или вино в малки количества
Коментари към Ледено розе с ягоди /Frose/