Коктейл "Нощен бриз"
Необходими продукти:
350 грама нар
500 милилитра сухо шампанско
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Отцедете сока от около 300 грама нар (около 150 мл сок).

Сложете кубчета лед на дъното на подходящи чаши.

Напълнете 1/3 от тях със сока от нара.

Долейте с шампанското. Добавяйте виното внимателно, за да може сокът да остане на дъното, а от шампанското да се получи втори слой.

Останалите зърна от плода разпределете в чашите.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
КЛОРАН ШАМПОАН С НАР ЗА БОЯДИСАНА КОСА 400 мл.
МЕА НАТУРА СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С НАР 100 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ НАР 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Безалкохолен коктейл Светофар
- 9 причини, поради които да пием чай от кори на нар
- Еспресо тоник
- Новата виагра - сок от нар
- Нар
- Как най-лесно да си отгледаме лековития нар в домашни условия?
- Нар – хранителна стойност, полезни свойства и противопоказания
- Джин с тоник и пъпеш
- Малинов коктейл с ликьор, спрайт и водка
- Консумирайте чай от кори на нар против диария
Коментари към Коктейл "Нощен бриз"