Горещ шоколад с ликьор Калуа
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 2 супени лъжици ликьор Калуа
- 2 супени лъжици захар
- 2 супени лъжици неподсладено какао
- щипка канела
За гарниране:
- бита сметана за гарниране
- канела
Начин на приготвяне:
- Загрейте кокосовото мляко в малка тенджера, докато заври.
- Добавете захарта и какаото и бъркайте, докато се разтворят напълно.
- Отстранете тенджерата от котлона и прибавете ликьора. Разбъркайте.
- Поръсете с канелата и отново разбъркайте.
- Разпределете горещия шоколад в две чаши.
- Гарнирайте с бита сметана, поръсете с канела и поднесете.
Да ви е сладко!

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 1 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- Кашкавалено суфле с прясно мляко и яйца
- Камилско мляко
Коментари към Горещ шоколад с ликьор Калуа