Бутерки с крема сирене и малини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
300 грама малини
200 грама крема сирене
1 яйце
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го нарежете на квадрати с около 8 сантиметра дължина на страната. В средата на всеки сложете от крема сиренето и по няколко предварително почистени, измити и подсушени малини. Ако сиренето е вид, който има кисел привкус, може да добавите малко захар към него.
Затворете плънката с краищата на тестото, оформяйки пирожки. Подредете ги в тава, намажете повърхността им с разбито яйце и изпечете в загрята до 200 градуса фурна, докато цветът им стане златист.
Добър апетит!
Снимка: recepti.kz
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Вити бутер банички с шоколад
- Канелени пръчици от бутер тесто
- Тиквеник от бутер тесто с яйца и прясно мляко
- Захарни пеперуди от бутер тесто
Коментари към Бутерки с крема сирене и малини