Бутерки с крема сирене и малини

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
300 грама малини
200 грама крема сирене
1 яйце
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го нарежете на квадрати с около 8 сантиметра дължина на страната. В средата на всеки сложете от крема сиренето и по няколко предварително почистени, измити и подсушени малини. Ако сиренето е вид, който има кисел привкус, може да добавите малко захар към него.
Затворете плънката с краищата на тестото, оформяйки пирожки. Подредете ги в тава, намажете повърхността им с разбито яйце и изпечете в загрята до 200 градуса фурна, докато цветът им стане златист.
Добър апетит!
Снимка: recepti.kz
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Руло с колбас, крема сирене и яйца
- Розички от тиквички с крема сирене и мента
- Лодки от бутер тесто с плънка от свинско с гъби, елда и лук
- Мини пици калцоне с бутер тесто
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Бутер рулца с рикота и прошуто
- Кашкавалени спирали
Коментари към Бутерки с крема сирене и малини