Музикална салата с риба, яйца и кашкавал

Необходими продукти:
консервирана риба по ваш избор
4 яйца
200 грама кашкавал
1 глава лук
парче топено сирене
майонеза или заквасена сметана
няколко черни маслини
1 малък морков
стрък магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата и моркова. Нарежете лука на ситно и попарете с вряща вода. Настържете сварените яйца и кашкавала (използвайте ситно ренде), рибата нарежете на ситно.
Започнете да подреждате слоеве от продуктите, като след всеки подсолявате и намазвате с малко заквасена сметана или майонеза.
Последователността е следната: слой риба, лук, пласт яйца, настърган кашкавал.
Украсете, както се вижда на снимката, оформяйки роял, като използвате останалите продукти за целта.
Приберете готовата салата в хладилника за час и поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Яйчена салата с рулца от раци и царевица
- Великденски пиленца от яйца
- Салата от кашкавал, кисели краставички и яйца с чесън и майонеза
- Яйчена салата с чесън, лук и крутони
- Яйчена салата с репички и майонеза
- Салата със сьомга, авокадо и кафяв ориз
- Салата с аншоа и хрупкава чабата
- Най-вкусната яйчена салата
- Яйчена салата с майонеза, кисели краставички и копър
- Яйчена салата с царевица, маслини и пилешко
Коментари към Музикална салата с риба, яйца и кашкавал