Горещ ябълков пунш

Необходими продукти:
2-3 големи сладки ябълки
2-3 мандарини
1 лимон (или повече, ако предпочитате)
1 чаена чаша уиски
няколко супени лъжици ябълкова водка по желание
1 супена лъжица захар
щипка канела
няколко зрънца карамфил
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките, нарежете на парчета и почистете от семената. Сложете в подходящ съд и към тях прибавете сока от мандарините и лимона. Подсладете със захарта, сложете канелата и зрънцата карамфил, след което поставете съда на среден огън.
Нека плодовете се приготвят, докато започнат да омекват, като през това време разбърквате. Тогава свалете от котлона и намачкайте до получаване на пюре. Налейте уискито и няколко лъжици ябълкова водка по желание.
Затоплете ароматната комбинация, без да допускате тя да заври.
Разпределете пунша в подходящи чаши и поднесете.
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ПРОТИВ ПРОГРЕСИВЕН КОСОПАД И ИЗТЪНЯВАНЕ НА КОСАТА 50 мл
Нов ПРОМОАЛОКСИ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 1000 мл
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
МЕДИТЕРАНЕА ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ЯБЪЛКА 300 мл ВМ-41
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Лечебните свойства на ябълковия оцет
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълков ликьор
- Здравословни ползи от консумацията на сушени ябълки
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълков щрудел от лаваш с кайсиево сладко и орехи
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Ябълков сладкиш с грис
Коментари към Горещ ябълков пунш