Топъл сандвич Крок Мадам

Необходими продукти:
- 2 слайса шунка
- 50 грама настърган чедър
- 2 филийки хляб
- 2 супени лъжици масло
- 1 яйце
- зелена салата за гарнитура
Начин на приготвяне:
Загрейте тиган и намалете мощността на минимална. Сложете шунката и чедъра между двете филийки хляб и притиснете, за да се запечатат и намажете с масло външните страни. Запечете в тигана и от двете страни. След готовност покрийте с фолио, за да не изстива. Разтопете останалото масло и запържете яйцето. Сервирайте сандвича веднага, гарниран с яйцето и зелената салата.
Добър апетит!
Източник: thegirllovestoeat.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Сандвич Пеперони с домашно хлебче
- Сандвич с чоризо, чедър и дюля
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Рулца от хляб с бекон и яйце
- Сандвич с аншоа, босилек, сос айоли и домат
- Сандвич с авокадо и яйце
- Бързи бутер сандвичи
- Топли сандвичи с гъби, кашкавал и колбас
Коментари към Топъл сандвич Крок Мадам