Топли ръжени сандвичи с гъби, домати и кашкавал

Необходими продукти:
150 грама ръжен хляб
3 домата
50 грама кашкавал
50 грама печурки
30 грама масло
40 грама сос песто
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на тънки кръгчета.
Гъбите - на тънки плочки.
Хляба - на филии, които намажете с тънък слой масло от двете страни.
Изпечете ги в нагорещен тиган на среден огън първо от едната страна, след това обърнете от другата и нека се приготвят до образуването на хрупкава коричка.
На този етап, без да изваждате хляба от съда, сложете по парче кашкавал или друго сирене върху половината от филиите.
Следват доматени кръгчета.
И няколко парченца гъби.
Завършете плънката със сос песто и покрийте с друга филия.
Затворете съда с капак. Температурата на котлона трябва да бъде средна. След 3 минути обърнете сандвичите от другата страна и отново поставете капака на тигана.
Получава се невероятно вкусна закуска с топяща се плънка.
Добър апетит!
Снимки: pekarenok.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Сандвич Пеперони с домашно хлебче
- Сандвич от арабски хляб с печени тиквички и месо
- Сандвич със сардини и маринован червен лук
- Сандвичи на тиган с плънка от гъби, лук и кашкавал
- Извара с масло и копър за сандвичи
- Принцеси с яйце, сирене и подправки
- Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Парти сандвичи на шишче
Коментари към Топли ръжени сандвичи с гъби, домати и кашкавал