Сандвич с бекон, боб и моцарела
Необходими продукти:
- 8 тънки слайса бекон, нарязани на дребно
- 2 чаени лъжици зехтин
- 1 глава лук, нарязана на ситно
- 2 скилидки чесън, намачкани
- листенцата от 5 стръка мащерка
- 2 супени лъжици доматена паста
- 400 грама домати от консерва
- 1/3 чаена чаша настърган пармезан
- 50 грама меко масло
- 12 филии от тостерен хляб
- 2 чаени чаши настърган кашкавал
- 250 грама прясна моцарела, нарязана
Начин на приготвяне:
Сложете парченцата бекон и зехтина в студен тиган, след което затоплете и изпържете за 3-4 минути. Прибавете лука, а след като омекне - чесъна, мащерката и доматената паста. Разбъркайте и пържете 3 минути, след което изсипете доматите от консерва и варете 10 минути, докато течността се редуцира.
Добавете боба, а след две минути свалете от котлона и разбъркайте пармезана в сместа.
Включете сандвичмейкър, който е с приставки за сандвичи.
Намазнете филиите от едната страна и ги затворете на сандвичи, като във всеки слагате от плънката и парченца моцарела. Затворете филиите така, че намазаната страна да остане отвън.
Изпечете ги за около 8 минути, докато станат златисти и хрупкави. Сервирайте сандвичите горещи.
delicious.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Карфиолен сандвич
- Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Направете си топъл сандвич с ютия за 1 минута
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Сандвич с авокадо и яйце
Коментари към Сандвич с бекон, боб и моцарела