Сандвич Селска закуска с шунка, домат и яйце
Необходими продукти:
1 изпържено яйце
1 парче шунка или бекон
1 резен домат
1 питка хляб, разрязана на две хоризонтално през средата
1 супена лъжица настърган кашкавал
щипка сладък червен пипер
Начин на приготвяне:
Върху едната част на питката сложете бекона или шунката, отгоре кръгче домат, след това изпърженото яйце.
Поръсете с настърган кашкавал и сладък червен пипер. Затворете сандвича с другата половина от питката и сложете в загрята фурна за няколко минути. Кашкавалът трябва да се разтопи. Може да поставите в тиган и да затворите с капак, за да постигнете същата цел.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Карфиолен сандвич
- Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
- Направете си топъл сандвич с ютия за 1 минута
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Френски сандвич с яйце и шунка (Крок мадам)
- Сандвичи с извара, грозде и мед
Коментари към Сандвич Селска закуска с шунка, домат и яйце