Сандвич Селска закуска с шунка, домат и яйце

Необходими продукти:
1 изпържено яйце
1 парче шунка или бекон
1 резен домат
1 питка хляб, разрязана на две хоризонтално през средата
1 супена лъжица настърган кашкавал
щипка сладък червен пипер
Начин на приготвяне:
Върху едната част на питката сложете бекона или шунката, отгоре кръгче домат, след това изпърженото яйце.
Поръсете с настърган кашкавал и сладък червен пипер. Затворете сандвича с другата половина от питката и сложете в загрята фурна за няколко минути. Кашкавалът трябва да се разтопи. Може да поставите в тиган и да затворите с капак, за да постигнете същата цел.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Пет апетитни идеи за сандвичи без хляб
- Сандвичи със скариди и репички
- Топли сандвичи с печени домати, козе сирене и чесън
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Мини канапета Калинки
- Топъл сандвич с майонеза, риба тон и каперси
- Грилован сандвич с гъби, лук и кашкавал
Коментари към Сандвич Селска закуска с шунка, домат и яйце