Паниран сандвич

Необходими продукти:
- 12 филии хляб - квадратни, без коричките
- 8 резена швейцарско сирене (или кашкавал)
- 8 резена шунка
- 8 резена пушено пуешко месо
- 3/4 чаена чаша брашно
- 3 разбити яйца
- 3 чаени чаши едра галета
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Първо сглобете сандвича: върху една филия поставете по парче шунка, сирене и пуешко. След това сложете още една филия и отново шунка, сирене и пуешко, отгоре затворете с трета филия. Нарежете на 4 хапки сандвича и ги забодете с клечки за зъби, за да не падат.
Приберете ги в плътно затворен съд, да престоят една нощ в хладилника.
На следващия ден сгорещете в дълбок съд повече мазнина.
Всяка хапка оваляйте в брашно, след това потопете в яйцата и накрая покрийте от всички страни с панко галетата.
Внимателно изпържете сандвичите в горещото олио, докато станат златисти.
Отцедете върху хартия, а преди сервиране извадете клечките за зъби.
Източник:
allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Пет апетитни идеи за сандвичи без хляб
- Сандвичи със скариди и репички
- Топли сандвичи с печени домати, козе сирене и чесън
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Мини канапета Калинки
- Топъл сандвич с майонеза, риба тон и каперси
- Грилован сандвич с гъби, лук и кашкавал
Коментари към Паниран сандвич