Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън

Необходими продукти:
филии хляб по ваш избор (бял, пълнозърнест, ръжен...)
кашкавал
пресни червени чушки
чесън
яйца (броят им зависи от използваното количество кашкавал)
сол и други подправки
магданоз по желание
Точните количества на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на филии. Настържете кашкавала и го смесете нарязаните на малки парчета чушки. Прибавете 1-2 яйца, счукан или ситно нарязан чесън, сол и други подправки по избор и на вкус. Ако искате, сложете и пресен магданоз. Разбъркайте всичко и разпределете сместа върху филиите. Може предварително да ги намажете с тънък слой масло, но това не е задължително.
Изпечете в предварително загрята фурна до образуването на неустоима коричка на повърхността (около 15-20 минути).
Сандвичите са по-вкусни топли, но ако не консумирате веднага, по-късно може да ги затоплите.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Топъл сандвич със сирена на тиган
- Сандвичи със скариди и репички
- Навършват се 250 години от създаването на сандвича
- Пет апетитни идеи за сандвичи без хляб
- Сандвич Пеперони с домашно хлебче
- Ръжени сандвичи с авокадо и яйца
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Сандвич с горчица и кисела краставичка
- Пълнозърнест сандвич с авокадо и яйце
Коментари към Сандвичи с кашкавал, яйца и чесън