Кашкавален сос с чесън, яйца и майонеза
Необходими продукти:
250-300 грама твърд кашкавал
3-4 яйца
3-6 скилидки чесън
майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и настържете ситно, когато се охладят. Настържете и кашкавала, а скилидките чесън счукайте със сол.
Смесете яйцата с кашкавала и чесъна и добавете майонеза на вкус. Сосът трябва да се получи достатъчно гъст.
Прехвърлете в сосиера и може да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Млечен сос с кашкавал за спагети
- Млечен сос със зеленчуци
- Яйчен сос с крема сирене
- Ванилов сос
- Млечен сос с авокадо, чесън и орехи
- Гръцки млечен сос с лимонов сок, праз и карамелизиран лук
- Бял сос от сирене
- Лют млечен сос със сирене Чедър и горчица
- Млечен сос с лук и билки
- Млечен сос със сирене
Коментари към Кашкавален сос с чесън, яйца и майонеза