Задушени моркови в масло и кленов сироп
Необходими продукти:
моркови
масло
кленов сироп
прясно изцеден лимонов сок
сол
смлян черен пипер
мащерка
Точните количества на продуктите определете според личните си вкусови предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Обелете и измийте морковите, нарежете ги на тънки дълги ивици.
Разтопете маслото в тиган и тогава прибавете оранжевите парченца в него. Затворете съда с капак и нека се задушават в продължение на 20-30 минути, като разбърквате.
След това увеличете котлона, налейте кленовия сироп и лимоновия сок, задушете всичко за около 2 минути и накрая подправете със сол, смлян черен пипер и мащерка на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВ СИРОП ЗА РАЗРЕЖДАНЕ БЯЛ БЪЗ И КЛЕНОВ СИРОП 285 мл ЗДРАВНИЦА
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
СОРИА НАТУРАЛ ФЕРИНАТ СИРОП 250 мл
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Видове лекарствени форми
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Обикновен маслен крем
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Див морков
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко
Коментари към Задушени моркови в масло и кленов сироп