Задушени моркови в масло и кленов сироп

Необходими продукти:
моркови
масло
кленов сироп
прясно изцеден лимонов сок
сол
смлян черен пипер
мащерка
Точните количества на продуктите определете според личните си вкусови предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Обелете и измийте морковите, нарежете ги на тънки дълги ивици.
Разтопете маслото в тиган и тогава прибавете оранжевите парченца в него. Затворете съда с капак и нека се задушават в продължение на 20-30 минути, като разбърквате.
След това увеличете котлона, налейте кленовия сироп и лимоновия сок, задушете всичко за около 2 минути и накрая подправете със сол, смлян черен пипер и мащерка на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВ СИРОП ЗА РАЗРЕЖДАНЕ БЯЛ БЪЗ И КЛЕНОВ СИРОП 285 мл ЗДРАВНИЦА
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
РЕСКЮ ГЪМИС дъвчащи бонбони * 60
РЕСКЮ ГЪМИ НАЙТ дъвчащи бонбони * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Див морков
- Видове лекарствени форми
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Клен, Полски клен
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Обикновен маслен крем
Коментари към Задушени моркови в масло и кленов сироп