Кашкавален сос с чесън, яйца и майонеза
Необходими продукти:
250-300 грама твърд кашкавал
3-4 яйца
3-6 скилидки чесън
майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и настържете ситно, когато се охладят. Настържете и кашкавала, а скилидките чесън счукайте със сол.
Смесете яйцата с кашкавала и чесъна и добавете майонеза на вкус. Сосът трябва да се получи достатъчно гъст.
Прехвърлете в сосиера и може да поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Млечен сос с кашкавал за спагети
- Млечен сос с горчица и лимонов сок (млечна майонеза)
- Млечен сос със сирене фета, босилек и чесън
- Млечен сос с авокадо, чесън и орехи
- Гръцки сос със сирене
- Бирен сос със сирене и масло
- Яйчен сос с крема сирене
- Зелен немски сос
- Сметанов сос с яйца и чесън
- Млечен сос със сирене и червени чушки
Коментари към Кашкавален сос с чесън, яйца и майонеза