Как да поднесем храната по оригинален начин - Шеста част

Да поднесем храната по оригинален начин можем, ако въображението ни е включено на работен режим. Но в случай че при вас това не е така, погледнете следващите идеи по темата.
Неведнъж сме ви показвали интересни композиции от храна и ще продължаваме, защото изкуство е не само приготвянето на ястията, но и тяхното поднасяне.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
КФД НУТРИШЪН ЕРИТРИТОЛ 1 кг
ПРИМАМКА ПРОТИВ МОЛЦИ ПО ХРАНИТЕ * 1
ЛЮЦЕРНОВО СЕМЕ ЗА ПОКЪЛВАНЕ 100 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Избягване на киселинни храни
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Методи за лечение на анорексия
- ...КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПРИ АНЕМИЯ
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Какво не знаем за храната?
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Храни за "супер имунитет"
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Аспержов боб
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Шеста част