Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част
В четвъртата част ще ви покажем саламена мишка, торта-гнездо, риба от цвекло, бананов делфин в море от коктейл и още интересни начини да поднесем храната по оригинален начин.










Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
НУРС БИЛКОВА ПАСТА ЗА ДЕТОКС 240 г
НАН - 2 ОПТИПРО МЛЕЧНА НАПИТКА С ОПТИМИЗИРАН ПРОТЕИН 400 г 6 + месеца
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Хранене през тръба
- Вкусни идеи с рецепти за забавни новогодишни ястия
- Избягване на киселинни храни
- Методи за лечение на анорексия
- Движения на дебелото черво
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Защо е опасно да се консумира развалена храна
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Секреция на стомашен сок
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част