Червено вино с мед и джинджифил
Необходими продукти:
0,500 литра сухо червено вино
2 супени лъжици мед
1/2 чаена чаша вода
няколко грама настърган джинджифил
няколко зрънца карамфил
стафиди по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд и сложете да се затопли на бавен огън. Разтворете меда във водата, добавете джинджифила, карамфила и оставете комбинацията за 10 - 15 минути. След това я изсипете в топлото вино и разбъркайте.
Важно е да не допускайте виното да заври. Ако желаете, добавате и стафиди. Напитката е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО САНГУЕ ДИ ДЖУДА ЧЕРВЕНО 750 мл.
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ПРОМОНАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 500 мг * 90 SWH117
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Червено вино против холестерол
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Сос с червено вино за месо
- 5 невероятни ползи за здравето от червеното вино
- Червено вино
- Пушачите могат да укрепят здравето си с червено вино
- Пиенето на червено вино ни помага да отслабнем
- Направете си подмладяваща маска за лице от червено вино, мед и яйце
- Чаша червено вино помага при отслабване
Коментари към Червено вино с мед и джинджифил