Чаен пунш с червено вино и канела
Необходими продукти:
250 милилитра трапезно червено вино
4 супени лъжици черен чай
2,5 чаени чаши вода
50 грама захар
лимонова кора, канела и карамфил - на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете чая в 2 чаши вода, оставете да се запари и прецедете. Налейте течността в тенджера, добавете виното загрейте сместа до около 70 градуса. В отделен съд смесете захарта, канелата, карамфила и лимоновата кора (последната може да нарежете или настържете), налейте останалата вода и варете всичко в продължение на около 3 минути. След това прецедете и прибавете към виното и чая. Разбъркайте получената напитка и разпределете в подходящи чаши. Пуншът се поднася горещ.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРТЕМИС БИО ЧАЙ MENSTRUATION филтър * 20
КОПРИВА СЕМЕ 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ДЯВОЛСКА УСТА СТРЪК 50 г БИЛКИ КАРМЕН
ЧАЙ ФИЛТЪР ЕНТЕРОЛИН ПРИ СТОМАШНО - ЧРЕВНИ ОПЛАКВАНИЯ * 20
ЧАЙ IRONTEA ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ДЕТОКС 250 г
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ РЕМОАРТ НАСИПЕН 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Комбинирайте чай от лайка със сода, за да излекувате болното си гърло
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Безсмъртниче, Стирака, Шапива билка
- Чай от лайка като лекарство
- Пийте чай от джоджен срещу разстройство и стомашни проблеми, дори и при деца
- Консумирайте чай от живовляк против кашлица
- Мента
- Липа
- Невен
- Маточина
- Пийте чай от мента против болки в стомаха
Коментари към Чаен пунш с червено вино и канела