Хрупкави печени картофки с галета и подправки
Необходими продукти:
5-6 картофа
4 супени лъжици олио или зехтин
4 супени лъжици галета
сол, черен пипер и всякакви билки и подправки по ваш избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете ги на тънки ивици и сложете в подходящ съд.
Налейте олиото, поръсете с предпочитани от вас подправки и галетата. Разбъркайте старателно и прехвърлете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете ги в загрята фурна (180-120 градуса), докато придобият златиста хрупкава коричка.
Да ви е вкусно!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Супа от коприва с картофи
- Картоф
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
Коментари към Хрупкави печени картофки с галета и подправки